Student voor systematic literature review

Student gezocht voor een sys tematic literature review t.b.v. promotie onderzoek: ‘Organizational design of blended care’

De mogelijkheden van digitale zorg als diagnostiek of behandelinterventie nemen steeds meer toe. Dit biedt nieuwe kansen om de zorg persoonlijker te maken en de patiënt te ondersteunen om regie te nemen over zijn eigen gezondheid- en herstelmogelijkheden. Er zijn verschillende veranderstrategieën om de zorg effectiever en efficiënter in te richten met digitale zorg. Desondanks, verloopt integratie van eHealth binnen de traditionele zorg stroef.

De reden waarom dat stroef gaat, is omdat het een andere veranderstrategie vereist dan dat tot nu werd toegepast. Deze veranderstrategie gaan we onderzoeken in dit promotie onderzoek. 

Dit onderzoek is interessant omdat het écht nieuw is. Er is weinig onderzoek gedaan over hoe je blended care slim organiseert voor de patiënt en de arts. Dit onderzoek wordt gestart vanuit de klantwaarden van de patiënt en de arts.

De hypothese is:

  1. Process innovation for blended care requires a redesign of one’s organizational structure and outcomes.
  2. Care recipient and care provider involvement are critical success factors. 
     

Iets voor jou?

  • Vind je het interessant om een visie te ontwikkelen op de bedrijfsvoering rondom blended care en patiëntenzorg;
  • én wil je je oriënteren op het doen van wetenschappelijk onderzoek;
  • én wil je mede auteur worden van een wetenschappelijk artikel? 


Dan ben jij de persoon die we zoeken!


Wat ga je doen?!

De buitenpromovenda en jij starten met het onafhankelijk van elkaar de gevonden literatuur screenen op de indicatoren die het succes van ‘effectief organiseren van blended care’ voorspellen. Deze resultaten gaan jullie dan samen tot 1 geheel brengen. 

Wanneer

Zomer 2019. Je kunt per direct starten. We zoeken iemannd die ongeveer 20 uur p.w. beschikbaar is voor de duur van één maand. Je kan deze opdracht ook uitspreiden over meerdere maanden. 

Samen met

Je werkt samen met Rosian Tossaint, buitenpromovenda bij het National eHealth Living Lab (www.nell.eu) van Eerstelijns Zorg en Public Health. De promotor is Niels Chavannes, de copromotoren zijn Marise Kasteleyn en Esther Talboom-Kamp.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Rosian Tossaint, Rosiantossaint@gmail.com of 06-47015089.