NeLL Hubs

Alleen samen brengen we de zorg verder
Bij NeLL streven we ernaar om een substantiële bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de zorg van morgen. Tegelijkertijd zijn wij ons ervan bewust dat het onmogelijk en onwenselijk is om alleen het verschil te maken. Daarom kiezen wij er expliciet voor om nationaal en internationaal samen te werken met andere partijen. Zo kan elke partij zich richten op de eigen specifieke kennis en ervaring zodat deze wordt verdiept, en we hierdoor gezamenlijk ontwikkelen en leren.

Met NeLL Hubs geeft NeLL invulling aan het bouwen van een groot en divers kennisnetwerk met andere (onderwijs- en zorg)instellingen en organisaties waarin we samenwerken aan de zorg van morgen.
 

Wat is een NeLL Hub?
Een NeLL Hub is een extern opererend team met een sterk specifiek specialisme op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar en/of de ontwikkeling van en/of implementatie van eHealth. Deze teams werken zelfstandig op diverse locaties in binnen- en buitenland waaronder in (academische) ziekenhuizen, universiteiten of bijvoorbeeld in de paramedische zorg of het bedrijfsleven.

Samen werken we aan het doel om van eHealth een volledig geïntegreerd onderdeel te maken van de zorg: een voorwaarde om ervoor te zorgen dat de juiste zorg op de juiste plek, tegen de juiste prijs wordt aangeboden. Op deze manier blijft kwalitatief hoogstaande zorg ook in de toekomst voor iedereen betaalbaar, bereikbaar en bemensbaar.

Elke NeLL Hub is gelieerd aan NeLL. Dat wil zeggen dat er intensief wordt samengewerkt op zowel het gebied van kennisdeling en gezamenlijke communicatie,  én door onder andere gezamenlijk onderzoek te doen, projecten op te pakken en samen te schrijven op nationale en internationale subsidies. Wanneer er bij NeLL opdrachten of aanvragen binnenkomen wordt gekeken welke NeLL Hub hiervoor het meest geschikt is.
 

NeLL en de NeLL Hubs staan voor:
- samenwerken;
- kennis delen (open science);
- netwerk delen;
- het belang van evidence based eHealth agenderen.

Met als doel om optimale, duurzame blended health & care te ontwikkelen. 

Lees meer over de NeLL Hubs:
Smart Rehabilitation I Basalt - NeLL
- Digital Diagnostics & Health Insights I Unilabs - NeLL
- eHealth in human movement care I Hogeschool Utrecht - NeLL
- EHealth in longterm and post-acute geriatric care I Topaz - NeLL

Contact
Wil je meer weten over NeLL Hubs? Neem dan contact op met Fani Giltay Veth, Office Manager.