Nieuws

Unilabs Nederland: eerste NeLL Hub in Nederland

15 april, 2021

Vandaag lanceert het National eHealth Living Lab (NeLL) de eerste NeLL Hub in Nederland. Unilabs is actief op het gebied van Digital Diagnostics & Health Insights. 

“We zijn trots dat we Unilabs Nederland als eerste NeLL Hub mogen lanceren. Deze organisatie is voorloper op het gebied van digitale diagnostiek en heeft dankzij de aangesloten diagnostische partners in Nederland en in het buitenland een schat aan specialistische kennis en kunde in huis. Dat betekent een flinke impuls voor ons belangrijke werk.”, vertelt NeLL oprichter, Niels Chavannes.

Digital Diagnostics & Health Insights
Bij Unilabs NL wordt de eerste NeLL Hub gelanceerd. Unilabs richt zich in binnen- en buitenland op het leveren van kwalitatief hoogstaande diagnostiek. Unilabs draagt bij aan de vernieuwing van de zorg door innovatieve digitale diagnostische producten en diensten te ontwikkelen die de klant in staat stellen zelf alle - preventieve en medische - diagnostiek te managen. Zowel de zorgprofessionals, patiënten, consumenten en de zakelijke markt worden door Unilabs bedient.

Sanne van Delft, manager digital innovation bij Unilabs Group, popelt om aan de slag te gaan: "Wij hebben tal van ideeën over hoe we klanten digitaal beter kunnen bedienen. Voor elk concept geldt dat de kwaliteit, effectiviteit en de medisch en ethische onderbouwing verzekerd moet zijn. Samen met NeLL onderzoeken we en leren we meer over de ontwikkeling van duurzame, digitale persoonsgestuurde diagnostiek."

Samenwerken aan de zorg van morgen 
NeLL werkt aan de ontwikkeling van persoonsgestuurde zorg die wordt aangeboden op de juiste plek tegen de juiste prijs. NeLL doet wetenschappelijk onderzoek naar eHealth en deelt actief kennis in een netwerk van nationale en internationale organisaties in verschillende zorgdomeinen. De NeLL-hubs dienen daarbij als transfer platform. Een Hub bestaat uit een multidisciplinair team, in het geval van Unilabs Nederland gaat het om experts op het gebied van diagnostiek en thema's zoals opschaling, ethiek en verandermanagement.

Voor meer informatie over NeLL Hubs kun je contact opnemen met Cherelle de Graaf, Strategisch Manager bij NeLL.

For the English press release click here

 

 


 

Meld je aan voor de gratis updates

Blijf betrokken bij het laatste nieuws van NeLL met de gratis updates.