Nieuws

Lancering van jubileumpublicatie Zorg Enablers 2021

26 november, 2021

Vandaag wordt tijdens het International Symposium on digital health & care de jubileumpublicatie Zorg Enablers 2021 gelanceerd.

De jaarlijkse publicatie Zorg Enablers helpt zorgprofessionals en -organisaties het innovatievermogen te versterken. Ter inspiratie, maar ook om samen de vruchten te plukken van nieuwe technologische mogelijkheden en te werken aan een duurzaam zorgsysteem waar kwaliteit en doelmatigheid hand in hand gaan.

In deze publicatie tonen de auteurs Philip Idenburg, Sjoerd Emonts en Niels Chavannes een gestructureerd en onafhankelijk overzicht van belangrijke technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg. “Met Zorg Enablers 2021 geven we voor het vijfde jaar op rij op een laagdrempelige manier een overzicht van belangrijke technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Naast een update van huidige en nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zorg en welzijn, kijken we ook naar de keuze voor én implementatie van deze innovaties. De zorg wilt vaak zelf het wiel uitvinden, maar we hebben inmiddels wel genoeg lessen geleerd van de vele proeftuinen op het gebied van digitale en toekomstbestendige zorg. De tijd is nu aangebroken om succesvolle voorbeelden op te schalen en een versnelling te geven aan het innovatie- en leervermogen van de Nederlandse gezondheidszorg,” aldus Philip Idenburg, managing partner BeBright.

Download nu zelf gratis je eigen digitale versie van Zorg Enablers 2021 op www.zorgenablers.nl!

Meld je aan voor de gratis updates

Blijf betrokken bij het laatste nieuws van NeLL met de gratis updates.