Nieuws

Help mee bij de ontwikkeling van een digitale coach

2 augustus, 2021

Help mee met de ontwikkeling van een digitale coach voor stoppen met roken en meer bewegen!
 
Binnen het Perfect Fit project werken o.a. Assistent Prof. Eline MeijerSr. Researcher Anke Versluis en PhD Studente Milon van Vliet onder leiding van Prof. Niels Chavannes aan de ontwikkeling van een slimme digitale coach (app) die mensen helpt bij het ontwikkelen van een gezondere leefstijl. Het team richt zich hierbij op identiteit, zij willen dus graag aansluiten op hoe mensen zichzelf zien en wie ze graag zouden willen zijn. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Bij NeLL vinden het belangrijk dat deze digitale coach goed aansluit op de behoeftes van de eindgebruikers. Daarom willen we – gedurende de ontwikkeling – input verzamelen van mogelijke eindgebruikers. Hiervoor zoeken wij specifiek naar mensen die graag zouden willen stoppen met roken en/of meer zouden willen bewegen, of mensen van 65+ die wat minder ervaring hebben met het gebruiken van digitale applicaties (zoals apps op een telefoon).
 
LIjkt het je leuk om mee te denken over de ontwikkeling van de digitale coach? Laat het ons dan weten via info@nell.eu en dan nemen wij contact met je op! 

Meld je aan voor de gratis updates

Blijf betrokken bij het laatste nieuws van NeLL met de gratis updates.