Partner

Innovattic


Type

Participating


Beschrijving

Innovattic maakt digitale oplossingen voor organisaties die net als wij een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van mensenlevens. Zo hebben wij een sterke focus op eHealth, waarmee wij een betere en efficiëntere gezondheidszorg creëren.Wij ontwikkelen slimme eHealth technologie voor ziekenhuizen, zorgverleners en patiënten. Dit zijn bijvoorbeeld mobiele applicaties of dashboards voor zorgverleners. De innovatieve applicaties, websites en serious games die we ontwikkelen voor zorgverleners, testen we met de patiënten. Wij zetten in op gebruikersonderzoek, een optimale user experience en gamification. Hiermee is het voor gebruikers leuk en interessant om de applicatie te blijven gebruiken.

Voorbeelden
Wij hebben het leven van veel zorgverleners en patiënten makkelijker mogen maken. Zo bieden we hartpatiënten meer zelfstandigheid met de LUMC Care app, kunnen mensen zelf hun moedervlekken monitoren met de Huidmonitor app en een app die patiënten helpt om hun medicijnen op de juiste momenten in te nemen.

Als jij een idee hebt waarbij een website of een app nuttig kan zijn, gaan we graag met je in gesprek. Mail naar info@innovattic.com of ga naar onze website om een afspraak te maken.