Studenten & Docenten

Bij NeLL kun je terecht om te werken, te leren en jouw kennis te delen.

Het bruist bij NeLL: de nieuwste zorg-apps, meest innovatieve eHealth-tools en inspirerende ideeën komen hier samen. Daarnaast biedt NeLL een divers netwerk van (zorg)consumenten en (zorg)professionals werkzaam bij uiteenlopende organisaties en instelling. Samen bedenken, testen en ontwikkelen wij nieuwe eHealth- toepassingen.

Jij kunt ook onderdeel uitmaken van NeLL! Wij bieden stageplekken en opdrachten aan waarin je een actieve rol kunt spelen. Goed voor je persoonlijke én professionele ontwikkeling!

Momenteel zijn wij op zoek naar HBO- en WO-studenten van uiteenlopende studierichtingen zoals; industrieel ontwerpen, interaction design, media technology, geneeskunde, medische informatiekunde, communicatie, informatica, psychologie, economie, (technische) bedrijfskunde, rechten, werktuigbouwkunde, klinische technologie, etc.

Met onderwijsinstellingen zouden wij graag onderzoeken hoe wij onze krachten kunnen bundelen. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Onderzoekers

NeLL is het onafhankelijke, centrale eHealth-platform in Nederland. Hier werken diverse disciplines samen aan de zorg van morgen.

Bij de ontwikkeling van toekomstbestendige zorg speelt eHealth een grote rol, echter ontbreekt nog vaak inzicht in de daadwerkelijke effectiviteit van een nieuwe digitale toepassing. Daarnaast is de betrouwbaarheid in de meeste gevallen (nog) niet bewezen. Wetenschappelijk onderzoek is essentieel om van een eHealth-toepassing een waardevol product te maken voor de eindgebruiker.

Voor onderzoekers is NeLL een belangrijke bron van informatie. Je kunt hier terecht voor specifieke informatie of het stellen van een hulpvraag rondom jouw project of plan. Dankzij ons grote netwerk bestaande uit zeer betrokken partners, investeerders en participanten kunnen wij je koppelen aan de juiste personen, en/of organisaties en/of instelling.

We betrekken je graag bij NeLL.

Wil je meer weten over NeLL? Of heb je misschien een onderzoek waar je graag mee aan de slag wilt maar weet je niet hoe je moet beginnen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Consumenten

Jij speelt wat ons betreft de hoofdrol bij NeLL. Dat wil zeggen dat wij erg nieuwsgierig zijn naar wat jij nodig hebt, wat je graag terug wilt zien in de zorg, waar je hulp bij nodig hebt en wat jouw ideeën zijn over de zorg van de toekomst.

We leren jou dus graag beter kennen! En nodigen je uit om je aan te sluiten bij het NeLL-netwerk. Als je onderdeel uitmaakt van onze ‘club’ nodigen we je uit om de nieuwste apparaten te testen, jouw mening te geven over nieuwe oplossingen of mee te denken tijdens een brainstorm over eHealth.

Organisaties en instellingen

Wij komen graag in contact met alle organsiaties en (zorg)instellingen die zich bezighouden met, of ideeën hebben over eHealth.

Samen met de vernieuwers in de markt brengen wij alle ontwikkelingen op het gebied van eHealth in kaart. Zo signaleren wij nieuwe kansen in de markt, zien we mogelijke verbanden en komen we te weten waar nog ruimte voor verbetering is.

Heeft jouw organisatie een goed idee of bieden jullie een eHealth-toepassing aan? Dan is het natuurlijk van groot belang om dit onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. Daarnaast willen jullie zeker weten dat jullie product of dienst voldoet aan alle eisen van de gebruiker en daadwerkelijk waarde toevoegt. Bij NeLL zorgen wij ervoor dat de eHealth-toepassing getoetst, getest en eventueel verbeterd wordt in samenwerking met de experts, waaronder: zorgconsumenten, zorgprofessionals, studenten en wetenschappers.

Graag onderzoeken wij of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Download hier meer informatie over mogelijke samenwerking met NeLL.